Vabljeni na počitniške delavnice v Zavod Ars Viva

VIDEO PRODUKCIJA, sreda 26.7.2017, od 9 -12 ure
starost: 10 – 15 let
Na delavnici video-produkcije, bodo mladi spoznali kaj so filmska forma, narativnost in postavitev na sceno ter kaj so plan, kader in kompozicija. Poleg tega bodo predstavljene osnove zajema, obdelave in montaže video posnetkov v končen izdelek.racunalnisko o


STOP-MOTION ANIMACIJA, četrtek 27.7. 2017, od 9 -12 ure
starost: 6 – 10 let
Na delavnici izrezne animacije (stop-motion), bodo otroci spoznali, kaj je stop-motion animacija, katere materiale in objekte lahko uporabljamo za produkcijo ter kako lahko s temi objekti ustvarjamo iluzijo gibanja, zgodbe in vizualno kompozicijo. V praktičnem delu bomo izdelali kratko izrezno animacijo.


3D TISK, sredo 9.8. 2017, od 9 -12 ure
starost: 6 – 15 let
Med delavnico bodo otroci spoznali osnove 3D tehnologij, za kaj se uporabljajo ter kako so te tehnologije vključene v vsakdan sodobne družbe. V praktičnem delu bomo spoznali delovanje 3D skenerja ter 3D tiskalnika, poskenirali izbrani fizični objekt ter 3D iztisnili model.


KJE: Zavod Ars Viva, Podcerkev 24, 1386 Stari trg pri Ložu
CENA: delavnice so brezplačne, možnost kosila - 4 EUR.
PRIJAVE: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
IZVAJALEC: Zavod Ars Viva v sodelovanju z Naravoslovno tehnično fakulteto, Oddelkom za tekstilstvo grafiko in oblikovanje
Delavnica bo omogočena v sklopu projekta ŠIPK Študentski inovativni projekti za družbeno korist, ki ga sofinancira Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Slovenije.

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

Dobite nas tudi na ...

facebook icon

Statistika obiskov

Danes 1

Včeraj 56

Ta teden 273

Ta mesec 842

Skupaj 78484

NASLOV

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA