V Galeriji “Štala” so 22. novembra 2019 odprli razstavo člani medvoškega fotokluba Škloc. Razstavljajo: Benjamin Goričan, Lojze Izlakar, Dušan Krmelj, Miro Miklič, Martin Luka Modic in Rajko Modic.

Na odprtju razstave seje zbralo kar nekaj prijateljev in ljubiteljev umetnosti. Razstavljalci so svoje fotografije predstavili obiskovalcem vsak na svoj način. Obiskovalci pa so izvedeli kako in na kaakšen način so dela nastala. V kratkem kulturnem programu se je predstavil s svojimi pesmimi Miro Miklič. Šklocarji razstavljajo fotografije različnih žanrov, od pokrajinske fotografije do portretov, odvisno od tega, kateri žanr je posameznemu fotografu bližje. »Vsaka fotografija na neki način kaže obraz člana, ki jo je posnel,« je na odprtju dejal Marko Kopač, predsednik fotokluba.

Razstava fotokluba Škloc bo v Galeriji “Štala” postavljena do 5. decembra 2019.

 

V enoti časa ujet,
na premici življenja hiteč,
sopotnik sem trenutka,
med vas razpet.

(Miro Miklič)

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA