zupani30-6-2006-1V začetku septembra smo se na Obrhu srečali: Ludovico Nevio Puntin, Fabricio Puntin, Lili Mahne in predstavniki Zavoda in pregledali možnosti za pridobitev sredstev za obnovo objektov zazupani30-6-2006 izvajanje dejavnosti iz EU skladov. Ogledali smo si žago in objekte v Podcerkvi in na osnovi pripravljenih načrtov Neže Žnidaršič potrdili pripravljene ideje. V naslednjem letu bomo poskušali pridobiti sredstva na čezmejnem projektu z Italijo in na skladih, ki so na voljo pri različnih ministrstvih.

 

Že v juniju leta 2006 pa smo v okviru projekta Intereg IIIA Soočanje kulture in turizma, v sodelovanju z Gozdnim gospodarstvom Postojna, Občino Postojna in Občino Loška dolina pripravili srečanje in ogled Notranjske za italijanske in slovenske predstavnike oblasti.

 

254_5466

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA