FOTOGRAFIJE

lendava1Založba UNSU je 6. novembra 2009 v Lendavi pripravila odmevno razstavo, katere se je udeležil tudi predsednik mednarodnega združenja slikarjev, ki slikajo z usti ali nogami, Eros Bonamini. Pred odprtjem razstave je bila tudi demonstracija slikanja z usti in nogami, ki si jo je ogledalo 220 osnovnošolcev, srednješolcev, otrok s posebnimi potrebami in drugi. Prireditev so spremljali vsi možni tiskani in video mediji in o tem poročali s spoštovanjem in simpatijami.
lendava2
Razstavo je odprl poslanec državnega zbora, zastopnik madžarske skupnosti v Sloveniji, Laszlo Gönez. Z vrhunsko glasbo pa je kulturni program obogatil kvartet Akord. Likovno kritiko je podala Polona Škodič v madžarskem jeziku pa jo je prevedla direktorica Založbe UNSU Klara Soos. Prireditev je povezoval in vodil Boštjan Koprivec.

Razstavo je postavil Zavod Ars VIVA in bo odprta do 6. decembra 2009.

{yoogallery src=[images/stories/Fotogalerija/2009_LENDAVA_6_11] width=[40] height=[40] prefix=[thumb_] thumb_cache_dir=[thumbs] title=[Galerija Formalle] thumb=[default] style=[slideshow] order=[random] effect=[fade]}

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA