FOTOGRAFIJE

20140214 145431Slikarke in slikarji Likovne sekcije pri zvezi paraplegikov Slovenije, so od 12. do 15. februarja 201420140214 133936 1 pripravili štiridnevno likovno kolonijo. V domu paraplegikov v Semiču je pod mentorskim vodstvom Jožeta Potokarja deset likovnikov nadgrajevalo znanje v grafiki in risbi. V tehniki suha igla in linorezu so se že pripravljali za natečaj Zlate palete 2014.
Na temo Kmetija, Avtoportret, Pogled v prihodnost je v omenjenih tehnikah že nastalo sedemnajst del, ki bodo konkurirala za natečaj. Ocenjena dela bodo od 1. marca 2014 naprej razstavljena v Kulturnem domu v Trbovljah.

Sodelovali so: Metod Zakotnik, Anka Vesel, Boris Šter, Ana Šter, Miran Jernejšek, Damjan Rogelj, Zorica Razboršek, Joži Ameršek, Tomaž Penko in Benjamin Žnidaršič

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

{source}
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" data-width="200" data-small-header="false" data-adapt-container-width="false" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/">ZAVOD ARS VIVA</a></blockquote></div>
{/source}

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA