FOTOGRAFIJE

Izobraževanja v okviru projekta Film za vse, ki ga izvaja Rotary club Nova Gorica od 12. februarja do 9. aprila 2014, se udeležuje tudi nekaj naših sodelavcev: Gregor Mlakar, Benjamin Žnidaršič in Tomaž Penko. Obiskujejo izobraževanje Filmska in video tehnika, ki ga vodi Goran Stoisavljević.20140312 162326

Spoznali se bodo z delom s kamero, s snemalniki zvoka, z lučmi, naučili se bomo usklajevati vse naprave ter preskusili delo v različnih pogojih. Seznanili se bodo z osnovami filmske fotografije: kompozicija posnetka, gibanje kamere, pravilno kadriranje dialogov, snemanje v prostoru in na prostem. Razloženo bo usklajeno snemanje z več kamerami na filmskem oziroma video setu. Na kratko si bomo ogledli tudi delo scenografa in kostumografa.

Glavni cilj projekta je izboljšati možnosti invalidov za zaposlitev v kulturnih dejavnostih.V projekt vključujejo invalide ne glede na obliko in stopnjo invalidnosti in jih spodbujajo k medsebojnemu sodelovanju in iskanju rešitev, ki ponujajo celovit odgovor na težave vseh invalidnih skupin. V projekt vključujejo invalide ne glede na obliko in stopnjo invalidnosti in jih spodbujajo k medsebojnemu sodelovanju in iskanju rešitev, ki ponujajo celovit odgovor na težave vseh invalidnih skupin.

Potek projekta in možnosti s usposabljanjih spremljajte na www.filmzavse.si

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

{source}
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" data-width="200" data-small-header="false" data-adapt-container-width="false" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/">ZAVOD ARS VIVA</a></blockquote></div>
{/source}

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA