FOTOGRAFIJE

20150203 182046"Medved, ki je rad bral"

Snežni metež nam je skril (zarkil)  Belega krtka. Nismo in nismo ga našli. Zato pa nam je na pomoč priskočila Kristina, ki nam je predstavila "Medveda, ki je rad bral". Ta je bil rjav, zato z 20150203 184647nim ni bilo težav. Celo kazalo za naše bralne podvige nam je pomagal izdelati.

Tudi otroci s snegom nismo imeli težav. Kljub močnemu sneženju se nas je ob krušni peči nabralo kar 13. In na toplem, v družbi Kristine in medveda smo bili zelo poslušni in tudi zelo pridni in delavni.

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

{source}
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" data-width="200" data-small-header="false" data-adapt-container-width="false" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/">ZAVOD ARS VIVA</a></blockquote></div>
{/source}

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA