OPOZORILO!!! ZARADI IZREDNIH RAZMER V LOŠKI DOLINI SMO KUHARSKI TEČAJ MORALI ODPOVEDATI

 

Zavod ARS VIVA vabi na

Tečaj kuhanja

v sredo, 19.11.2014 s pričetkom ob 16. uri v Podcerkvi 24, trajal bo približno 3 šolske ure.

Tema: priprava jedi za prihajajoče praznike    

Kuhali bomo ribje in gobje jedi. Ob sprejemu gostov bomo tako lahko ponudili različne slastne grižljajčke. Na koncu bomo pripravili tudi decembrsko pecivo in še kakšno presenečenje... Poudarek bo tudi na krašenju praznične mize in pripravi pogrinjka, dekoracije...

Tečaj bo vodila Slavica SMRDEL.vabilo kuharski slavica bozicni14

Prispevek na udeleženca znaša 32 EUR. Vključuje sestavine, praktično učenje, nasvete, recepture, prostor ter degustacijo pripravljenega. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavami (15-20 udeležencev).

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel.: 031 788 282 – Janja.

Rezervacije so zaradi nabave primerne količine hrane obvezne in zavezujoče. Sprejemamo jih do 15.11. oz. do zapolnitve mest na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Slavica Smrdel kuharske tečaje vodi že več kot 20 let. Kot gostja sodeluje v oddajah Jutranji servis na 1. Programu radia Slovenija, v oddaji Dobro jutro na TV Slovenija, ter v studio Koper; Izdala je dve knjigi receptov: »Navdih« in »Kuhinja naših starih mam« v sodelovanju z Društvom kmečkih žena Ilirska Bistrica. Kar nekaj let je pripravljala in urejala knjižico receptov za sladice »Rama«. Dolga leta je bila zaposlena v Jamskem dvorcu Postojnske jame, kjer je vodila kulinariko, dve leti pa je kuhala v hotelu v zimskošportnem središču Seefeld nad Innsbruckom v Avstriji.

VLJUDNO VABLJENI!

 

P O Z O R !    V pripravi sta tudi kuharski tečaj v decembru ZA OTROKE ter začetni kuharski tečaj v januarju ZA MOŠKE. Pred prijave in predloge sprejemamo na isti naslov.

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA