FOTOGRAFIJE

20141125 181736Društvo likovnikov Ljubljana je v novembru 2014 pripravilo 34. ex tempore z naslovom Podoba 20141125 184821Ljubljane. Na ex tempore se je prijavilo preko 40 umetnikov. Komisija, ki jo je vodila umetnostna zgodovinarka Polona Škodič je izbrala 26 slikarskih del za razstavo. Otvoritev razstave slik, je bila v torek, 25.11. ob 18.00 uri v Desnem atriju Mestne hiše v Ljubljani. Otvoritev je vodila igralka Tjasa Železnik, v kulturnem programu je nastopil ženski pevski zbor iz Brezovice, društvo pa je predstavil predsednik Rajko Bogataj. Razglašena so bila prva tri dela, podeljeno je bilo 8 posebnih priznanj in 15 priznanj žirije.

Na razstavo so bili iz Zavoda ARS VIVA uvrščeni: Petra Komidar - priznanje, Ljudmila Turk - posebno priznanje in Benjamin Žnidaršič - posebno priznanje. Razstava bo odprta do 4. januarja.

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

{source}
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" data-width="200" data-small-header="false" data-adapt-container-width="false" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/">ZAVOD ARS VIVA</a></blockquote></div>
{/source}

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA