FOTOGRAFIJE - Po predstavitvi projekta »Različnost je zakon«smo se skupaj z Društvom paraplegikov ljubljanske pokrajine s projektom 12. decembra 2014 predstavili tudi na OŠ heroja Janeza Hribarja v Starem trgu pri Ložu. Naš os-her1projekt smo predstavili učencem in učiteljem šestega A in B razreda.

Predstavitev poslanstva društva, zavoda ARS VIVA in vseh vzrokov, ki so nas pripeljali na os-her2invalidski voziček sta predstavila Rok in Jože, v nadaljevanju pa naše življenje po poškodbi še Marino Popovič in Benjamin Žnidaršič. Marino je predstavil šport in športne aktivnosti, Beno pa kulturo in naše interesne dejavnosti.
V športni dvorani so se učenci usedli na košarkarski športni voziček in skušali doseči koš, na likovni delavnici pa ob inštrukcijah slikarja Benjamina s čopičem v ustih narediti osnovne slikarske poteze. Košarko na invalidskih vozičkih so demonstrirali Haris, Andro in Elvis.

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

{source}
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" data-width="200" data-small-header="false" data-adapt-container-width="false" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/">ZAVOD ARS VIVA</a></blockquote></div>
{/source}

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA