uciteljiceSPOZNAJMO SE ... BRODOVI PRIJATELJSTVA je projekt ki ga skupaj vodita OŠ Stari trg pri Ložu in OŠ Stoja iz Pule. V okviru tega projekta so učiteljice obiskale naš zavod in se ob pogovoru seznanile z našimi načrti in vizijo delovanja. Pogovor je bil odprt in konstruktiven, saj smo se pogovarjali o mnogih stvareh, ki so povezani tako z vzgojo otrok kot tudi z razvojem odnosov med Slovnenijo in Hrvaško. Dogovorili smo se, da v prihodnje poiščemo skupne možnosti za sodelovanje.

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

{source}
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" data-width="200" data-small-header="false" data-adapt-container-width="false" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/">ZAVOD ARS VIVA</a></blockquote></div>
{/source}

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA