FOTOGRAFIJE

20150313 181956Založba Unsu je v petek, 13. marca 2015 v prostorih Gledališke in koncertne dvorane Lendava pripravila otvoritev likovne razstave slikarjev, ki20150313 185406 slikajo z usti ali nogami. Predstavljeni slikarji so ustvarjali na temo Bled in slovenska mesta. Razstavo je odprl dr. László Göncz poslanec Državnega zbora RS, ki je v dar prejel sliko Željka Vertlja. Obljubil je, da bo slika visela v poslopju Državnega zbora in spominjala na neizmerno voljo, ki jo izžarevajo slikarji, ki slikajo na tako poseben način.

V kratkem kulturnem programu je slikarje predstavil umetnostni zgodovinar Jaka Racman in opozoril, da se iz razstave na isto temo lahko vidi osebnost slikarja, ki vsak po svoje išče svoj likovni izraz.
Razstava bo na ogled do 4. maja 2015 v preddverju gledališke in koncertne dvorane Lendava, Trg Györgya Zale 1.

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

{source}
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" data-width="200" data-small-header="false" data-adapt-container-width="false" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/">ZAVOD ARS VIVA</a></blockquote></div>
{/source}

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA