FOTOGRAFIJE

Tokratne zgodbe so bile malce drugačne, kot smo jih vajeni. Mamica Anja je otroke najprej povabila v kuhinjo, kjer so pod njenim 20150331 181510mentorstvom vsi sodelovali pri pripravi testa za mafine. Kar prehitro so šli v pečico.

Da otrokom med peko nebi bilo dolg čas, je poskrbela naša redna obiskovalka uric, 5 letna Klementina. S pomočjo svoje mamice je otrokom predstavila zgodbo o samotarskem medvedu, ki je bil prepričan, da ne mara obiskovalcev. Imel je celo napis na vratih: NE MOTI! OBISKI PREPOVEDANI. A nekega dne je na njegova vrata potrkala majhna siva miška, ki se ni dala kar tako odgnati. Medved se je najprej zelo jezil in upiral nadležni obiskovalki. A miški je medveda uspelo prepričati, da sta vendarle skupaj pozajtrkovala in spila čaj.

Tudi naši otroci so lahko poskusili medvedov čaj. In živahna zgodbica z obilo situacijske komike je bila ravno pravšnja, da smo z navdušenjem preostanek časa nadaljevali z okraševanjem pripravljenih mafinov. Mamica Anja nam je pokazala kar nekaj različnih in zanimivih in enostavnih načinov, kako mafini lahko dobijo velikonočno preobleko.

Za konec pa smo se do sitega najedli lepih in slastnih mafinov. Najedli smo se kot medvedi...

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

{source}
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" data-width="200" data-small-header="false" data-adapt-container-width="false" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/">ZAVOD ARS VIVA</a></blockquote></div>
{/source}

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA