20150325 183937

FOTOGRAFIJE

V preddverju Kulturnega doma Špas teater v Mengšu je bila 25. marca otvoritev tematske razstave risb in grafik za Zlato paleto. Na razstavi 164 grafik in 104 risb so tudi dela ZP-2015-GRslikarjev Zavoda ARS VIVA - Anke Vesel, Ljudmile Turk, Benjamina Žnidaršiča, Mirana Jernejška, Klavdija Lebana in Borisa Štera.
Ob odprtju razstave je ljubitelje likovne umetnosti nagovorila predsednica Likovnega društva Mengeš Leonida Goropevšek, razstavo je odprl župan občine Mengeš Franc Jerič, predsednik projekta Zlata paleta Branko Železnik pa je podelil priznanja in certifikate kakovosti. Med dobitniki certifikatov sta bila tudi člana naše Likovne sekcije Boris Šter in Ljudmila Turk, ki s tem kandidirata tudi za najvišja priznanja - zlato, srebrno in bronasto paleto.
V kulturnem programu so se predstavili Mengeški črički - otroški pevski zbor pod vodstvom Andreje Polanec.
Razstava bo odprta do 15. aprila 2015.

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

{source}
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" data-width="200" data-small-header="false" data-adapt-container-width="false" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/">ZAVOD ARS VIVA</a></blockquote></div>
{/source}

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA