20150402 0920541

FOTOGRAFIJE

V četrtek, 2. 4. 2015, smo imeli v telovadnici šole Hinko Smrekar v Ljubljani prireditev za bralno značko. Bralne značkarje od 1. do 9. razreda sva prvo šolsko uro obiskala slikar Silvo Mehle in pesnik, pisatelj in slikar Benjamin Žnidaršič. Prireditev je organizirala tovarišica Vida Vreš Slapnik. Pred kar 360 otroci je Silvo Mehle slikal, Benjamin Žnidaršič pa jim je predstavil dokumentarni film Rišem življenje.

Na koncu sva odgovarjala na zanimiva vprašanja otrok. Zanimivo je, da so bili otroci tako radovedni, da je zmanjkalo časa za odgovore.

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

{source}
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" data-width="200" data-small-header="false" data-adapt-container-width="false" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/">ZAVOD ARS VIVA</a></blockquote></div>
{/source}

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA