FOTOGRAFIJE

20150414 183259Na sončno, torkovo popoldne, 14.4.2015, je Majda Prebil iz Podgore poskrbela za animirano zgodbico  o vodni kapljici.  Medtem ko so starši doma hiteli s prvimi pomladanskimi opravili na vrtu so otroci ob krušni peči poslušali animirano zgodbico o  vodni kapljici, o  njenem popotovanju v naravi in njenem ugodnem vlivu na rast rastlin.

Po zgodbici pa so v sproščenem vzdušju risali in barvali živobarvne rožice, travnike, metuljčke in življenje na travniku. Lepo smo se imeli.   

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

{source}
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" data-width="200" data-small-header="false" data-adapt-container-width="false" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/">ZAVOD ARS VIVA</a></blockquote></div>
{/source}

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA