FOTOGRAFIJE

20150512 18045420150512 19010912. maja 2015 so najprej poslušali otroci pravljico o zlati ribici, ki sta jo pripravili Petra in Eva. Tako kot po navadi smo tudi tokrat k Zgodbam ob krušni peči pripeljali gosta. Tokrat je bil to ribič Krištof, ki je na nek način vse življenje povezan z ribami. Kaj je ribič? Ribič je človek, ki se ukvarja z gojenjem in lovljenjem rib, mehkužcev, rakov in drugih vodnih organizmov bodisi poklicno bodisi športno ali ljubiteljsko. Krištof nam je znal to mojstrsko predstaviti skozi vprašanja otrok, tako, da smo se vmes tudi nasmejali. Z video predstavitvijo pa je otrokom pričaral življenje v vodi in glavne vrste rib, ki živijo v naših vodah. Na koncu so otroci ribo lahko tudi ujeli in pobožali.

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

{source}
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" data-width="200" data-small-header="false" data-adapt-container-width="false" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/">ZAVOD ARS VIVA</a></blockquote></div>
{/source}

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA