zvi-2015-1zvi-2015

FOTOGRAFIJE

Predsednik republike Borut Pahor je 23. maja 2015 na 16. srečanju vojnih invalidov Slovenije v Kopru Zvezi društev vojnih invalidov Slovenije izročil državno odlikovanje - srebrni red za zasluge. ZVDIS je odlikovanje prejela za vsestranski prispevek pri uveljavljanju interesov vojnih invalidov, za ohranjanje spomina na partizansko saniteto in zasluge pri krepitvi domoljubja.
Predsednik ZVDIS Janez Podržaj je ob tem pripomnil, da je prejem državnega odlikovanja priznanje vsem vojnim invalidom, ki so dobili poškodbe v vojni ali usposabljanju za obrambo domovine.
Ob tej priložnosti je naš priznani slikar Benjamin Žnidaršič predsedniku republike Borutu Pahorju za doprinos slovenskim invalidom poklonil svojo sliko - Cerkniško jezero.

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

{source}
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" data-width="200" data-small-header="false" data-adapt-container-width="false" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/zavodarsviva/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/zavodarsviva/">ZAVOD ARS VIVA</a></blockquote></div>
{/source}

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA