FOTOGRAFIJE

V torek, 12. 1.2016, smo v Podcerkv v prostorih Zavoda ARS VIVA sodelovali na popoldanski delavnici z naslovom »Tržno komuniciranje malih ponudnikov destinacije NOTRANJSKA ali prepoznavnost vsakega 20160112 165316ponudnika gradi odličnost destinacije«.

Predavateljica dr. Tanja Lešnik Štuhec je na primeru avstrijskih regij Vulkanland,  Biosphärenpark Großes Walsertal, Naturpark Almenland, Bergbahnen Werfenweng ter slovenskih Solčavsko in Bohinj, katere izredno dobro pozna, predstavila uspešen način celovitega povezovanja in pozicioniranja teh destinacij. Vsaka je s svojimi posebnostmi unikatna in posebna.

Z razvojnim konceptom in cilji regij imamo tudi mi kar precej stičnih točk, ugotavljali pa smo tudi pomanjkljivosti in razlike v načinu razmišljanja, ki nas otežujejo pri doseganju želenega. Skupaj smo ugotovili, da smo na začetku imamo pa velike skrite potenciale, ki jih moramo vsakodnevno odkrivati. Predavateljica je na osnovi bogate prakse v turizmu in dela s ponudniki na terenu udeležencem predstavila elemente načrtovanja marketinškega spleta za male ponudnike s poudarkom na sodobnih oblikah komuniciranja, udeleženci pa smo pridobili konkretne in praktične informacije za pripravo lastne strategije tržnega komuniciranja.

MAISTERKULTUR >>>

VULKANLAND >>>

 

 

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA