goldw1

ZARADI BOLEZNI ORGANIZATORJA ODPOVEDANO

Bliža se junij in s tem tradicionalni izlet z mogočnimi Gold Wing motorji. Nepozabno ParaWing srečanje bo 4. junija 2016 v Podcerkvi v Loški dolini, goldw3tudi tokrat pa ga pripravljata Samo Glavan in Jani Trdina.
Na tem izletu lahko sodelujete brez predhodnega znanja ali opravljenega izpita za motorista, saj imamo za ta namen priskrbljenih dovolj izkušenih in odgovornih voznikov - motoristov. Namenjen je nam invalidom, ki bi želeli okusiti radosti vožnje z enoslednim vozilom. »Zapomnite si, da je Honda ONA ali lady, zato se do nje obnašamo spoštljivo.»
Potrebna oprema: Najboljši je sistem »čebule«. To pomeni, da si lahko po potrebi oblečete ali slečete oblačila. Predvsem pa poskrbite za jakno, ki zadrži veter. Kar se tiče čelad, ali vsaj podkap, prosimo, da si jih priskrbite sami, računamo pa lahko tudi na Združenja Gold Wing Slovenija. Prijavite se do 31. maja 2016 - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., dodatne informacije 041 799 188. Vsekakor pa poglejte VABILO

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA