Cerkniška osnovna šola je povabila Benjamina Žnidaršiča 18. februarja 2019, da si z njimi ogleda film "Čudo (Wonder)" v kino dvorani Cankarjevega doma na Vrhniki in film z njimi pokomentira. Film govori o Auggieu, ki mora s svojim drugačnim obrazom v osnovno šolo, pri tem pa se srečuje z zavračanjem in sprejemanjem.

Vse, kar si je Auggie vedno želel, je, da bi bil čisto običajen otrok. A kot mu nenehno govori njegova sestra Via, človek ne more biti običajen, če se je rodil, da izstopa. Doslej se je lahko vedno zatekel v varno zavetje svoje vesoljske čelade, zdaj pa se mora znenada soočiti s celotnim vesoljem otrok, ki buljijo vanj in niti ne vedo, kako naj se sami soočijo z njim. Skozi leto, ki ponuja tako zabavne in prelepe kot težke dogodke, Auggieja in vse okoli njega dodobra spremenijo reči, ki štejejo največ: prijateljstvo, pogum in odločitev, ki jo sprejemaš sleherni dan – da boš prijazen do vseh, ki jih srečaš na svoji poti.

Benjamin Žnidaršič je otrokom razložil kako je sam doživljal svojo invalidnost in kako se je moral znajti v življenju, da je uspel kot slikar, pesnik, pisatelj in kot človek. Kaj je pomembno v življenju in kako je premagal stigmo, da lahko živi neodvisno življenje.