Slikarska delavnica na razpisane teme Ex tempora Bled nas je 4.10.2019 v Podcerkvi povezala v celodnevno slikarsko izobraževanje. Na delavnici so razmišljali o razpisanih temah in se vsak po svoje odločili za svoj slikarski prispevek. Skupaj smo vsak drug drugemu pomagali pri izbiri motiva in se pod mentorstvom Rassa Causeviga lotili dela. Izbrani motivi so nas prevzeli s slikarskim navdihom in v popoldanskem času smo skupaj analizirali narejena dela.
Seveda smo bili na svoja dela ponosni in zadovoljni, da smo uspeli realizirati svoja slikarska občutja. Benjamin Žnhidaršič, Željko Vertelj in Rasso Causaevig smo imeli slike pripravljene za ocenjevanje. Renato nam je slike uokviril in Dragica slike odpeljala na Bled. Delavnica je uspela in prinesla novo slikarsko izkušnhjo.

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA