FOTOGRAFIJE

2015 07 05100448V. tabor ljubiteljskih slikarjev in fotografov Slovenije, je letos potekal v nedeljo, 5. julija 2015, na gradu Komenda v Polzeli.

Tabora se je lahko udeleži kdorkoli, ne glede na članstvo v Zvezi likovnih društev Slovenije ali likovnih oz. fotografskih društvih.2015 07 0510 02 57

Grad Komenda s svojo okolico je ponujal mnogo motivov in navdiha za ustvarjanje. Večina udeležencev pa si je poiskala hlad in senco ob Braslovškem jezeru in bližnjih lokacijah, ki so ponujale zatočišče pred neznosno vročino. Tabora se je udeležilo okrog 60 slikarjev. Med drugim tudi člani zavoda: Benjamin Žnidaršič, Željko Vertelj in Marija Forjanič.

Več o samem gradu si lahko preberete tudi na spletni strani turističnega društva Polzela: http://www.td-polzela.si/index.php/zanimivosti/grad-komenda.html.

Vljudno vabljeni na razstavo, ki bo od 9. sepštembra dalje na Gradu v Polzeli!

VABILO >>>

PRIJAVNICA >>>

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA