FOTOGRAFIJE

20150930 193350V organizaciji RRA Zeleni Kras je v sredo, 30. 9. 2015, ob 17. uri, v prostorih Zavoda ARS VIVA (Podcerkev 24, občina Loška dolina), potekala delavnica "LAS NOTRANJSKA".

Delavnica je bila namenjena oblikovanju vizije in SWOT analizi – analiza prednosti, slabosti, priložnosti in nevarnosti. Za pripravo dobre strategije smo najprej oblikovali razvojno vizijo območja LAS, da si odgovorimo na vprašanje kaj želimo doseči na razvojnem področju na območju LAS Notranjska.   Drugi del delavnice smo posvetili analizi prednosti, slabosti, priložnosti in nevarnosti.

Tako vizija kot SWOT analiza sta pomembna koraka v načrtovanju nadaljnjih aktivnosti priprave strategije, zato smo prvi vse tri občine na območju LAS Notranjska s svojimi izkušnjami in idejami sodelovali predstavniki društev, zavodov in oganizacij iz treh občin. Delavnico je vodil Bojan Žnidaršič.

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA