V promocijski akciji EU projekt Moj projekt smo v nedeljo 12. maja 2019 pripravili zaključno srečanje. Kljub slabemu vremenu smo si pripravili lep dogodek. Skupaj smo se spomnili vseh aktivnosti v projektu. Rezultat projekta Skupaj zmoremo več, je pripomogel k razvoju ponudbe dostopnega turizma na območju LAS Notranjska. Del svoje lepe pokrajine smo predstavili tudi v projektu PROJEKT, MOJ PROJEKT 2019. Z njo želijo skupaj s Službo Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko pokazati, da lahko rezultate projektov evropske kohezijske politike vidimo na vsakem koraku. Začeli smo ob 9.00 v Starem trgu pri Ložu in se drug drugemu predstavili. Predstavnica Ministrstva nas je pozdravila, prav tako tudi direktorica Zavoda Ars Viva Urša Telič Miler. Ker se pač v dežju ne da kolesarit, smo se o prednostih in slabostih priklopov za invalidskih vozičkih pogovarjali v dvorani. Željko Vertelj in Benjamin Žnidaršič pa sta slikala z usti. Tudi nekateri drugi so poskusili slikati. Nekateri pa so tudi zapeli skupaj z Janezom na kitari in Dolfetom na harmoniki.

Z dodatnimi prilagojenimi kolesi in električnimi priklopi za invalidske vozičke bo Youth hostel Ars Viva omogočili udejstvovanje tudi tistim, ki nimajo lastnih koles. Se vidimo, tudi drugič? Več o dogodku in kampanji na www.eu-skladi.si.

Vabilo

 

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA