Na naši domačiji ponujamo tudi možnost najema dvorane, galerije in stare žage. Če bi želeli nepozabne trenutke svojega življenja preživeti na naši domačiji, vas bomo zelo veseli. Poskrbeli bomo, da bodo vaša pričakovanja slišana in izpolnjena.

V času delovnih ur nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 741 750 ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in dogovorili se bomo o terminu najema ter o vaših željah.

turizem, Loška dolina, prenočišča, hostel, mladi, kolesarstvo, pohodništvo, invalidi, prenočišča za invalide, slikarske delavnice, Cerkniško jezero, turizem na podeželju, otroške delavnice, kulturni center, gledališče na prostem, camp, kampiranje, obrh, šotorjenje, vožnja z lojtrnikom

Misel

Kultura je tisti del vsakdanjega življenja, ki ljudem širi obzorje, plemeniti duha, izboljšuje medsebojne odnose, ter širi strpnost in omogoča sodelovanje. Naša prihodnost je vse, kar imamo, zaradi nje smo, kar smo, in delamo tisto kar delamo.
 

NASTANITEV HOSTEL

V okviru zavoda deluje YOUTH HOSTEL ARS VIVA